Τετάρτη 20.01.2021 | Εορτάζουν: Ευθύμιος, Ευθύμης, Θύμιος, Θέμης, Ευθυμία, Ευθυμούλα, Θύρσος, Θύρσης, Θύρσα, Θύρση, Φαβιανός

Παπαστεργίου για πρόεδρος της ΚΕΔΕ

ΤΟΠΙΚΑ26.08.2019 | 10:48 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr ο διάδοχος του Γιώργου Πατούλη στην προεδρία της ΚΕΔΕ φαίνεται ότι θα είναι ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου που χαίρει μιας ευρείας αποδοχής στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Καθόλου τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται η συνάντηση που είχε ο ίδιος την περασμένη εβδομάδα με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο ο οποίος «αποθέωσε» στην κυριολεξία τον Δημήτρη Παπαστεργίου με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, τονίζοντας το σημαντικό έργο που έχει κάνει στην πόλη του και έχει καταστεί πόλη – πρότυπο.

Ωστόσο μετά και απ’ αυτή τη συνάντηση άνοιξε η συζήτηση στο παρασκήνιο για την προεδρία της ΚΕΔΕ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για «συμφωνία» στο πρόσωπο του επιτυχημένου δημάρχου Τρικκαίων. Ο ίδιος φαίνεται να ενδιαφέρεται ενώ για τον θεσσαλό δήμαρχο έχει εξαιρετικά θετική άποψη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop