Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παπαστεργίου: Η Ελλάδα σημαντικός κόμβος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ08.06.2024 | 2:40 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις να λειτουργήσει ως πολύ σημαντικός κόμβος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων μεταξύ τριών ηπείρων, δημιουργώντας νέες επενδυτικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις και περισσότερες θέσεις εργασίας στους τομείς της τεχνολογίας και της πληροφορικής, διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Balkan Gate Thessaloniki, το μεγαλύτερο κέντρο δεδομένων στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε η Ελλάδα να καταστεί κέντρο ψηφιακής διασύνδεσης και να προσελκύσει επενδύσεις υψηλής τεχνολογίας, ενώ επισήμανε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα για την προώθηση της ψηφιακής ανάπτυξης και την επίτευξη των στόχων της κυβέρνησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. «Το Balkan Gate Thessaloniki αποτελεί ένα κρίσιμο έργο για την ψηφιακή αναβάθμιση της χώρας μας και την ενίσχυση της παρουσίας μας στην ψηφιακή οικονομία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης» δήλωσε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης