Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παράδοση ιατροτεχνολογικού υλικού στο Κ.Υ. Πύλης από την Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας

ΤΟΠΙΚΑ24.04.2024 | 5:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τετάρτη 24 Απριλίου παράδοθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ της Συνεταιριστικής τράπεζας Θεσσαλίας κ. Αναστάσιο Λάππα στον Διευθυντή του ΚΥΠ Ιωάννη Κουτσονάσιο, ιατροτεχνολογικό υλικό, που αποτελείται από 2 πιεσόμετρα – οξύμετρα τροχήλατα ενηλίκων (CONTEC MONITOR), 1 πιεσόμετρο-οξύμετρο τροχήλατο παίδων, 3 επιτοίχια ωτοσκόπια ενηλίκων, 1 επιτοίχιο ωτοσκόπιο παιδιατρικό, 1 ποδιά ακτινοπροστασίας παιδική ολώσωμη μολύβδινη.

Ο κ. Κουτσονάσιος εκ μέρους και του προσωπικού του ΚΥΠ έδωσε αναμηστική πλακέτα στον κ. Λάππα και τον ευχαρίστησε για την πολύ σημαντική δωρεά που αποβαίνει προς όφελος των χρηστών υπηρεσιών υγείας.

Ανέφερε την άριστη συνεργασία της μονάδας με την Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας καθώς και με τον Δήμο Πύλης.

Ο κ. Λάππας συνεχάρη τον Διευθυντή και το προσωπικό του ΚΥΠ για τις άριστες υπηρεσίες υγείας που προσφέρουν στους πολίτες και ανέφερε ότι η Συνεταιριστική τράπεζα είναι δίπλα στις μονάδες υγείας της Θεσσαλίας με σημαντικές δωρεές στην περίοδο της πανδημίας αλλά και μετέπειτα.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Πύλης Θανάσης Κωστάκης, Χαρά Καλιώρα, ο Διευθυντής της τράπεζας του Καταστήματος Πύλης Κων/ νος Θεοδορόπουλος και ο Μηχανικός Ηλίας Γελαδάρης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης