Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Παραδόθηκαν δώρα από την «kotoulas bonus card»

ΤΟΠΙΚΑ21.08.2018 | 4:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο πλαίσιο της καμπάνιας προσφορών της εταιρείας «KOTOYLAS ENERGY SA», την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας μας, παρουσία του προσωπικού και της διοίκησης, η παράδοση των δώρων σε πελάτες που εξαργύρωσαν πόντους στα πλαίσια του προγράμματος της κάρτας μέλους «kotoulas bonus card».

Οι πελάτες μας Μπαμπάνης Δημήτριος, Πολυγένης Δημήτριος (εκπρόσωπος της εταιρείας Meteora Tours) & Τζιώρας Ευθύμιος) εξαργυρώνοντας πόντους κέρδισαν από μια τηλεόραση LG 32’’ αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης των δώρων, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της «KOTOYLAS ENERGY SA» στο 3ο χλμ. Τρικάλων-Καρδίτσης, από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κατερίνα Κωτούλα η οποία συνεχάρη και ευχαρίστησε τον κύριο Μπαμπάνη Δημήτριο, Πολυγένη Δημήτριο  καθώς και τον κύριο Τζιώρα Ευθύμιο για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες και στα προϊόντα μας και  για την στήριξη τους στην τοπική αγορά. Κλείνοντας ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύνβουλος κ.ος Μάριος Κωτούλας δεσμεύτηκε ότι η εταιρεία «KOTOYLAS ENERGY SA» θα συνεχίσει με συνέπεια και  υπευθυνότητα να παρέχει τις υπηρεσίες της, ενώ προανήγγειλε την αναβάθμιση του συστήματος «kotoulas bonus card» με πλουσιότερα δώρα και πιο εύκολη συλλογή πόντων με σκοπό την καλύτερη και πιο αποδοτική συνεργασία με τους πελάτες και φίλους της εταιρείας μας.

Με τιμή,

Ο Διευθύνων σύμβουλος

της «KOTOYLAS ENERGY SA»

κ.ος Μάριος Κωτούλας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης