Δευτέρα 05.06.2023 | Εορτάζουν: Δωρόθεος, Δωροθέα, Πλούταρχος, Κύνθια, Κυνθία, Απόλλωνας, Απόλλων, Νίκανδρος, Νικανδρία, Νίκη, Σεληνιάς, Σελήνος, Σελήνιος, Σεληνιάδα, Σεληνία, Σελήνη, Σελήνα

Παραδόθηκαν τα έργα σε Διαλεκτό και Δενδροχώρι

ΤΟΠΙΚΑ23.03.2023 | 6:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Οι παρεμβάσεις του Δήμου Τρικκαίων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Μετά την καταγραφή των αιτημάτων από τα τοπικά συμβούλια και της κατά τόπους κοινωνίες των κοινοτήτων ο Δήμος Τρικκαίων, έχει θέσει ένα ευρύ πλαίσιο έργων, που θα βοηθήσουν τους κατοίκους στην καθημερινότητα αλλά και την εξυπηρέτηση των επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πλέον ολοκληρώνονται σταδιακά έργα και παρεμβάσεις που υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων σε χωριά. Έργα που είχαν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα και πλέον αποτελούν τμήμα της καθημερινότητας για τους κατοίκους, βελτιώνοντας υποδομές ή προσφέροντας ευκαιρίες για άθληση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Διαλεκτό. Εκεί, ολοκληρώθηκε η πλακόστρωση μπροστά από την παιδική χαρά, ενώ ταυτοχρόνως κατασκευάστηκε και νέο γήπεδο μπάσκετ.

Στο δε Δενδροχώρι, ο Δήμος Τρικκαίων ολοκλήρωσε την πλακόστρωση μπροστά από το παλιό κοινοτικό κατάστημα, με αποτέλεσμα η περιοχή να ομορφύνει και να είναι ευκολότερα προσβάσιμη στους κατοίκους.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας «αρχίζουμε να παραδίδουμε στους κατοίκους των χωριών τα έργα που ξεκινήσαμε, σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τα συμβούλια.

Στόχος μας ήταν και παραμένει να δίνουμε λύσεις, να ομορφαίνουμε τα χωριά, να προσφέρουμε περισσότερες δυνατότητες για βελτίωση της καθημερινότητας».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης