Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παραδόθηκε από τον ΣΠΑΥ στον Δήμο Μετεώρων ένα όχημα 4χ4 Πολιτικής Προστασίας

ΤΟΠΙΚΑ10.07.2024 | 8:35 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Παραδόθηκε στον Δήμο Μετεώρων ένα όχημα 4χ4 Πολιτικής Προστασίας από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) προκειμένου να συνδράμει το έργο του Δήμου στην πυροπροστασία στην περιοχή του Ασπροποτάμου. Το όχημα παραδόθηκε σήμερα από τον νέο Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και Δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη στον Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο και αποτελεί την υλοποίηση της δέσμευσης που είχε αναλάβει ο πρώην Πρόεδρος του ΣΠΑΥ,  Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης και Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων Γιάννης Κωνσταντάτος στην πρόσφατη επίσκεψή του στον Δήμο μας.

Κατά την τελετή της παραλαβής ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος ευχαρίστησε θερμά τόσο τον νυν Πρόεδρο του ΣΠΑΥ κ. Ισίδωρο Μάδη όσο και τον πρώην Πρόεδρο Γιάννη Κωνσταντάτο που άμεσα από τα λόγια πέρασαν στις πράξεις και συνδράμουν με ένα όχημα 4χ4 Πολιτικής Προστασίας. «Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και να ενώνουμε δυνάμεις προκειμένου να δίνουμε λύσεις σε καθημερινά υπαρκτά προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν. Βήμα βήμα προχωράμε στην ανασυγκρότηση του τομέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας που ήταν ανύπαρκτος. Μέσα από τις συνεργασίες θα φτάσουμε στο ζητούμενο βαθμό ετοιμότητας ώστε οι συμπολίτες μας να νιώθουν ασφάλεια» συμπλήρωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

Από την πλευρά του ο  νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης σημείωσε ότι «άμεσα περάσαμε από τη δέσμευση στην πράξη και σήμερα παραχωρούμε στο Δήμο Μετεώρων ένα όχημα 4χ4 που θα βοηθήσει στο έργο του Δήμου. Στεκόμαστε στο πλευρό ενός νέου Δημάρχου όπως είναι ο Λευτέρης Αβραμόπουλος και συνεργαζόμαστε βρίσκοντας λύσεις σε ζητήματα που αφορούν έναν κρίσιμο τομέα όπως είναι η πυροπροστασία».

Σε μήνυμά του ο Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων και Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος επεσήμανε ότι «η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενώνει δυνάμεις και όλοι μαζί αλληλέγγυοι δίνουμε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, την ασφάλεια των πολιτών και τη θωράκιση του δασικού μας πλούτου. Δεν θα μπορούσαμε να μην ανταποκριθούμε στο αίτημα του πολύ καλού μας φίλου Δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου προκειμένου να συνδράμουμε στην πυροπροστασία του δεύτερου μεγαλύτερου σε έκταση Δήμου σε όλη την χώρα που έχει πληγεί, μάλιστα, σε μεγάλο βαθμό από τις πρωτοφανείς πλημμύρες του Σεπτεμβρίου που χτύπησαν τη Θεσσαλία. Αυτό είναι το μήνυμα που πρεσβεύει το Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων, αυτή είναι η κοινή μας αποστολή».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης