Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Άλλα 8 ανάλογα έργα έρχονται από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Παραδόθηκε ο κόμβος των Καρυών στο ύψος της ΣΕΦΑΑ

ΤΟΠΙΚΑ16.03.2019 | 1:24 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε ο κόμβος των Καρυών στο ύψος της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν προ μηνός περίπου. Το οδικό σημείο παρέμεινε κλειστό για όλο αυτό το διάστημα με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από παρακαμπτήρια οδό.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, το οποίο ολοκληρώθηκε και θα προσφέρει ασφάλεια στην κίνηση των οδηγών, αλλά και στους κατοίκους των Καρυών, των Μεγάλων Καλυβίων και γενικότερα των Τρικάλων που διέρχονται καθημερινά από το σημείο.

Πρόκειται για ένα έργο ζωής, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν δεκάδες άνθρωποι τα τελευταία πολλά χρόνια. Η κατασκευή του συγκεκριμένου κόμβου αποτελεί έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία έτρεξε τις διαδικασίες με τέτοιο τρόπο ώστε ο υπερσύγχρονος και ασφαλής κόμβος να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι ο ένας από τους δέκα (10) κόμβους που θα κατασκευαστούν μέσα στους επόμενους μήνες στην περιοχή μας. Δεύτερος κατά σειρά υλοποιήσιμος, μιας και προ τριμήνου είχε ολοκληρωθεί εκείνος του Ριζαριού.

Την κατασκευή τους εισηγήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και ενέκρινε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

«Τα χρήματα των πολιτών επενδύονται για την ασφάλειά τους» λένε οι Κ. Αγοραστός και Χρ. Μιχαλάκης «δουλεύουμε συστηματικά μια δεκαετία τώρα και έτσι θα συνεχίσουμε, για την βελτίωση των υποδομών σε όλη τη Θεσσαλία. Έχουμε κάνει άλματα μπροστά, οι μετακινήσεις είναι γρήγορες και ασφαλείς σε όλη τη περιφέρειά μας και εμείς είμαστε εδώ για να χαράξουμε και την επόμενη μέρα, με περισσότερες δουλειές και καλύτερες προοπτικές για όλους».

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ακολουθήσουν άλλα 8 ανάλογα έργα σε ισάριθμα σημεία του νομού Τρικάλων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης