Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παραγωγική συνάντηση Κατερίνας Παπακώστα και Χρύσας Ντιντή

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ10.05.2024 | 5:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εποικοδομητική συνάντηση, με μια ευρεία ατζέντα θεμάτων, πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ της Βουλευτού Τρικάλων και Γραμματέως Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Παπακώστα και της Αντιπεριφερειάρχη Νομού Τρικάλων, Χρύσας Ντιντή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στα Τρίκαλα, αναδεικνύοντας τη συνεχιζόμενη συνεργασία μεταξύ εθνικού και περιφερειακού κυβερνητικού επιπέδου για την περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Βουλευτής απηύθυνε τις πασχαλινές ευχές της στην Αντιπεριφερειάρχη  και την συνεχάρη για τις σημαντικές αρμοδιότητες και καθήκοντα που ανέλαβε πρόσφατα. Η συζήτηση τους επικεντρώθηκε στην κατάσταση των εν εξελίξει περιφερειακών έργων και στις προσπάθειες ανάκαμψης των υποδομών μετά τις σοβαρές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023.

Αν και τα θέματα δεν ήταν νέα για την κα Παπακώστα, η οποία από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων, η συνάντηση χρησίμευσε ως έναυσμα προκειμένου να συζητηθεί η πρόοδος της υλοποίησης των έργων, η δρομολόγηση νέων παρεμβάσεων  και η ανάπτυξη στρατηγικών προσεγγίσεων για την υπέρβαση των γραφειοκρατικών εμποδίων που καθυστερούν τις δράσεις ταχείας ανάκαμψης.

Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής τους συζήτησης, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής διάλογος και εξετάστηκαν σχετικές πρωτοβουλίες αναφορικά με τις κρίσιμες ανάγκες και ιδιαιτερότητες της περιοχής, ιδίως όσον αφορά την αποκατάσταση των υποδομών και την έγκαιρη αποζημίωση των πλημμυροπαθών της περιοχής.

Η κα Παπακώστα τόνισε τη σημασία της άμεσης άρσης των διοικητικών εμποδίων που καθυστερούν τις διαδικασίες επαλήθευσης και πληρωμής των δικαιούχων, ενώ ταυτόχρονα αναγνώρισε τη σημαντική προσπάθεια που συντελείται μέχρι και σήμερα από την περιφερειακή αρχή  και τα στελέχη της.

Η συνάντηση επιβεβαίωσε τη δέσμευση τόσο της Βουλευτή όσο και της Αντιπεριφερειάρχη να διατηρήσουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και να εργαστούν συνεργατικά με κοινή αισιοδοξία και καλή θέληση για την προώθηση έργων που θα βελτιώσουν ουσιαστικά τις συνθήκες διαβίωσης και τις οικονομικές προοπτικές της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης