Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παράλληλα, περπατάνε… παράλληλα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ12.09.2018 | 1:49 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Δύο παράλληλες διαδικασίες φαίνεται να… τρέχουν για την επιλογή του υποψηφίου δημάρχου της κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα. Από τη μία είναι οι κεντρικές διαδικασίες του Κινήματος Αλλαγής που αναμένεται να ξεδιπλωθούν μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου οπότε θα φανεί και ποιος θα έχει τη στήριξη του κόμματος για τον δήμο και από την άλλη οι διαδικασίες του συνδυασμού «Τρικκαίων Πολιτεία» που παραμένουν θολές με τον αποχωρούντα επικεφαλής Χρήστο Λάππα να σκέφτεται και τη δημοσκόπηση για να μετρηθεί το… ύψος των υποψηφίων, πρόταση που προσκρούει στην άρνηση κάποιων άλλων που θέλουν κάλπες.

Η προοπτική της συνεργασίας

Κι ας μην έφτανε μόνο αυτό, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχουν τα περιθώρια κοινής καθόδου με τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θέλει συνεργασίες με την κεντροαριστερά στην αυτοδιοίκηση αλλά υπάρχουν τοπικά στελέχη του, που εκτιμούν ότι δεν έχουν λειανθεί ακόμη οι… γωνίες από την τετραετή σχεδόν, δημαρχεία Λάππα στην οποία είχαν ασκήσει σκληρή κριτική.

Ο Παπαστεργίου

Όπως κι αν έχει, την ώρα που στην αντίπερα όχθη, ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου βγάζει και… βάζει ονόματα στο ψηφοδέλτιο, ενισχύοντας τη δυναμική του, είναι μάλλον πολυτέλεια όλες αυτές οι ζυμώσεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης