Τετάρτη 21.04.2021 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Παραμένει σταθερή η θέση των Τρικάλων

ΑΘΛΗΤΙΚΑ12.05.2020 | 11:27 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Είναι γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να ασχολούνται με το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, την ώρα που δεν ξέρουμε αν θα έχουμε φέτος ξανά ποδόσφαιρο και πως θα είναι η κατάσταση τη νέα αγωνιστική σεζόν

Την ώρα που τόσο ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, όσο και ο πρόεδρος της ‘Ενωσης SL2/FL υπογραμμίζουν ότι προς το παρόν το συγκεκριμένο ζήτημα δεν αποτελεί προτεραιότητα, καθημερινά αναλωνόμαστε με διάφορες ειδήσεις επί τούτου.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι περισσότερες ομάδες τοποθετούνται ως επί το πλείστον με βάση τα προσωπικά συμφέροντα. Οι μεν ομάδες της SL2 φαίνεται ότι δε θέλουν να ακούσουν για αναδιάρθρωση με δύο ομίλους και συζητούν μόνο την αύξηση των ομάδων της κατηγορίας από 12 σε 14.

Από την άλλη εκείνες της FL και όσες ανέρχονται από τη Γ’ Εθνική, έχουν κάθε λόγο να θέλουν δύο ομίλους, καθώς θα βρεθούν από το πουθενά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, διεκδικώντας αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό από τηλεοπτικά κλπ.

Η θέση του Α.Ο Τρίκαλα παραμένει σταθερή: Κανένα θέμα αναδιάρθρωσης , αλλά και αν αυτό προκύψει μόνο αύξηση των ομάδων σε 14 στη SL2.

Ο Ηλίας Αιβάζογλου αναμένεται να συνεχίσει μέχρι τέλους σε αυτή τη γραμμή και το σενάριο των δύο ομίλων, δύσκολα θα προχωρήσει καθώς δε θα συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία των ομάδων.

Εξάλλου και ο Λεουτσάκος το δήλωσε πρόσφατα πως ότι γίνει σε επίπεδο αναδιάρθρωσης θα γίνει με γνώμονα τη δικαιοσύνη, με βάση τη δυναμική της κάθε ομάδας και φυσικά δε γίνεται ο πρώτος μίας κατηγορίας να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην ίδια κατηγορία με τους τελευταίους και ενώ η διαφορά στα μπάτζετ είναι χαώδης.

Ο Α.Ο Τρίκαλα στη θέση του βρίσκει ως σύμμαχο τόσο τον Ιωνικό, όσο και τις ομάδες της SL2 που δε θέλουν καν να σκέφτονται ότι μπορεί τη νέα σεζόν να παίξουν στην ίδια κατηγορία με τους πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής, δηλαδή της τέταρτης τη τάξει κατηγορίας.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop