Κυριακή 09.05.2021 | Εορτάζουν: Χριστόφορος, Χριστοφόρης, Φόρης, Χριστόφης, Χριστοφία, Χριστοφίνα, Ησαΐας

Παράταση για τη ρύθμιση οφειλών στο Δήμο Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ02.08.2019 | 4:08 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ο Δήμος Πύλης στα πλαίσια του Ν. 4611/2019 (ΦΕΚ 73/17.05.2019 τεύχος Α’), ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως και τις 16.07.2019. Ως τελευταία ημέρα για την  υποβολή των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση, ορίζεται η 16η Σεπτεμβρίου 2019

Συγκεκριμένα:

Α. Στη ρύθμιση υπάγεται το σύνολο των οφειλών που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως τις 16.07.2019 προς τους ΟΤΑ α’ βαθμού και νομικά πρόσωπα αυτών, συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών, σύμφωνα με το Ν. 1337/1983.

Β. Οι οφειλές δύνανται να καταβληθούν εφάπαξ ή έως και σε 100 μηνιαίες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους, που τις επιβαρύνουν.

Γ. Για την υπαγωγή στη ρύθμιση, θα πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επομένων μηνών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση.

Δ. Το ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των είκοσι (20) ευρώ. Η καθυστέρηση καταβολής δόσης συνεπάγεται την επιβάρυνση αυτής με μηνιαία προσαύξηση 5% επί του ποσού της δόσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες που τους αφορά μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα εσόδων στο τηλέφωνο 2434350133. Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες, η ΔΕΥΑ Πύλης απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση στους οφειλέτες να τακτοποιήσουν τους απλήρωτους λογαριασμούς μέχρι και τέλος του Ιουλίου, μιας και από χθες, θα ξεκινούσε η διακοπή νερού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop