Κυριακή 03.12.2023 | Εορτάζουν: Γλυκέριος, Γλυκερός

Παρεμβάσεις σε χωριά από τον Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ06.09.2022 | 5:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το ενδιαφέρον του Δήμου για την υλοποίηση έργου δεν στρέφεται αποκλειστικά στην πόλη. Ιδιαίτερη βαρύτητα από τη δημοτική Αρχή δίνεται και στα χωριά που αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι του Δήμου και αναζητούν μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις.

Στοχευμένες και με ουσία οι παρεμβάσεις του Δήμου Τρικκαίων στα χωριά, με έργα μικρής έκτασης. Έργα που βελτιώνουν την υποδομή στα χωριά, κυρίως για προσβασιμότητα και καθημερινότητα.
Το τελευταίο διάστημα ολοκληρώθηκαν έργα σε 4 χωριά.

Συγκεκριμένα:
– Στο Λιόπρασο, έγιναν εκτεταμένες τσιμεντοστρώσεις σε δύσβατα σημεία, ενώ έγινε συντήρηση και ευπρεπισμός του κοινοτικού γραφείου (εσωτερικά και εξωτερικά)
– Στον Παλαιόπυργο, επεκτάθηκε ο δρόμος από τον οικισμό της Κοκκώνας προς την Παλαιοσαμαρίνα (ΧΥΤΑ), βοηθώντας ακόμη περισσότερο αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής.

Η παρέμβαση αυτή ήταν συνέχεια προηγούμενης, για τη βελτίωση της οδοποιίας.
– Στο Διαλεχτό, ολοκληρώθηκαν πλακοστρώσεις πέριξ της παιδικής χαράς, ενώ έγινε και συντήρηση και παρεμβάσεις μικρής κλίμακας στο αγροτικό ιατρείο
– Στο Ρίζωμα, ολοκληρώθηκαν τα τοιχία αντιστήριξης σε δρόμους του χωριού, επιλύοντας προβλήματα που προκάλεσαν προηγηθείσες πλημμύρες.
«Με τα μικρής αυτής έκτασης έργα, αλλά με μεγάλη σημασία για τις τοπικές κοινωνίες, συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε τη σημασία της βελτίωσης των υποδομών στα χωριά μας», τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Γιώργος Καταβούτας.
Και επεσήμανε ότι, βάσει προγραμματισμού και «σε άριστη συνεργασία με τους προέδρους και τα μέλη των συμβουλίων, παρεμβαίνουμε για να ομορφύνουμε τα χωριά, να διευκολύνουμε την παραμονή των συνδημοτών μας σε αυτά».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης