Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Παρεμβάσεις στην πλατεία Μακαρίου (παλιού Δεσποτικού) από το δήμο Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ12.06.2018 | 7:37 πμ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Ολοκληρώθηκαν χθες οι παρεμβάσεις, που πήραν σάρκα και οστά στην πλατεία Μακαρίου (παλιού Δεσποτικού), σε μια προσπάθεια του δήμου Τρικκαίων, να βάλει τάξη στο κυκλοφοριακό πρόβλημα, καθώς τα συνεχή μποτιλιαρίσματα αποτελούν βασικό στοιχείο του εν λόγω σημείου.

Οι παρεμβάσεις

Οι παρεμβάσεις, όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Τρικκαίων,  αφορούσαν σε αντικατάσταση των κολώνων, σε συντήρηση του οδοστρώματος, σε αντικατάσταση κυβόλιθων, σε διαγράμμιση θέσεων φορτοεκφόρτωσης και μόνο, αποκλειστικά για τους επαγγελματίες και σε υπενθύμιση της απαγόρευσης στάθμευσης οχημάτων παντός είδους.
Οι παρεμβάσεις αυτές επιδιώκουν στη ελάφρυνση του φόρτου οχημάτων που παρατηρείται σε διάφορες ώρες της ημέρας στην περιοχή. Ο Δήμος Τρικκαίων δεν παραλείπει να υπενθυμίσει ότι η τήρηση των κανόνων του ΚΟΚ και ο σεβασμός στους συμπολίτες, σε συνδυασμό με  το πνεύμα συνεργασίας, μπορούν να μειώσουν τον κυκλοφοριακό φόρτο, μειώνοντας ταυτοχρόνως και την επίδοση κλήσεων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης