Τρίτη 02.03.2021 | Εορτάζουν: Ευθαλία, Θάλια, Θάλεια, Ευθαλίτσα, Ευθαλιώ, Θαλίτσα, Θαλιώ, Τρωάδιος, Τρωάδης, Τρωάδος, Τρωάς, Τρωάδα, Τρωαδία, Τρωάδη, Τρωαδίτσα

Παρεμβάσεις στις πλατείες του Δενδροχωρίου

ΤΟΠΙΚΑ31.05.2019 | 2:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με 1+1 πλατείες στο Δενδροχώρι, ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει το έργο βελτίωσης της καθημερινότητας στα χωριά. Οι εκλογές τελείωσαν, αλλά τα έργα συνεχίζονται, καθώς ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υπέγραψε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 με τον εργολάβο, το συμφωνητικό για την κατασκευή του έργου «Ανακατασκευή κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Δενδοχωρίου». Με 24.800€ ο εργολάβος κ. Βασίλης Μέγας ανέλαβε το έργο, που αφορά σε:
– καθαίρεση του υπάρχοντος σιντριβανιού

– καθαίρεση 70 τ.μ. υπάρχουσας πλάκας πεζοδρομίου

– πλακόστρωση 765 τ.μ. με πλάκα πεζοδρομίου

– κατασκευή νέων στηθαίων περιμετρικά του νέου τμήματος της πλατείας

– κατασκευή κρασπέδων, όπου είναι απαραίτητο.

Όμως, όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, τα έργα δεν σταματούν εδώ. Σύντομα θα υλοποιηθούν και οι εργασίες στη δεύτερη πλατεία του χωριού, οι κάτοικοι του οποίου ζήτησαν τη συνέχιση των έργων, μέσω και των συζητήσεων και της ψήφου στις πρόσφατες εκλογές, με την εμπιστοσύνη στη νυν δημοτική αρχή.
Οι εργασίες στη δεύτερη πλατεία θα αφορούν επίσης σε ανακατασκευή και αναπλάσεις σε σημεία που απαιτούνται, για την αναμόρφωσή της, όπως συμβαίνει στο Δενδροχώρι και συνολικότερα στην περιφέρεια του Δήμου Τρικκαίων.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop