Κυριακή 02.10.2022 | Εορτάζουν: Κυπριανός, Κυπριανή, Ιουστίνη, Ιούστα, Γιούστα, Ιουστίνα, Γιουστίνα, Γιουστίνη

Παραίτηση Δ. Παρθένη από το τιμόνι του Νοσοκομείου Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ27.05.2019 | 9:26 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Αμέσως μετά τις εκλογές και με το αποτέλεσμα να είναι αρκετά βαρύ για τον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ όπου πρόσκειται, ο κ. Δημήτρης Παρθένης υπέβαλλε την παραίτησή του. Η είδηση αποτελούσε αντικείμενο συζήτησης στους κόλπους του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, και ήρθε να επιβεβαιωθεί από τον ίδιο, λέγοντας ότι η απόφασή του δεν έχει πολιτικές προεκτάσεις με την έννοια της συμμετοχής σε ψηφοδέλτιο, επισημαίνοντας ότι επιστρέφει στην ιατρική υπηρεσία του δημόσιου συστήματος υγείας.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΕΥΝΑ, «Στα 3 χρόνια που ανέλαβα τη διοίκηση του γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων έδειξα στην πράξη την εφαρμογή του σχεδίου της αριστεράς για τις δομές υγείας και την παροχή υπηρεσιών σε όλους τους ανθρώπους ισότιμα. Απέδειξα ότι μια έντιμη διαχείριση παρά τις την οικονομική ένδεια μπορεί να φροντίσει το δημόσιο σύστημα υγείας και να το ζωντανέψει. Η παιδεία, η υγεία, η πρόνοια, και οι δομές που τις υπηρετούν αποτελούν τους πυλώνες της κοινωνίας. Τα χρόνια που υπηρέτησα στο νοσοκομείο ήταν έξι ουσιαστικά και υπηρέτησα αυτή τη θέση με πάθος και αυταπάρνηση μπορώ να πω.  Χτυπήθηκα από τα τοπικά ΜΜΕ αντίστοιχα με τα χτυπήματα που δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τα κεντρικά, ανέλαβα ευθύνη κατά της διαπλοκής. Είμαι περήφανος για τη δουλειά που έκαναν υπέρ των εργαζομένων και των πολιτών. Ελπίζω, το έργο να συνεχιστεί…».

Οπότε, και σε αυτή την περίπτωση, ξεκινά η διαδικασία μιας νέας κατάστασης για το νοσοκομείο Τρικάλων για την οποία θα είναι καθοριστικές οι επόμενες μέρες και δη σε ένα προεκλογικό τοπίο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης