Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

Παραίτηση της διοίκησης της 5η ΥΠΕ

ΤΟΠΙΚΑ25.07.2019 | 2:15 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλλαν από την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας ο διοικητής κ. Νέστορας Αντωνίου και οι υποδιοικητές κκ. Δημήτρης Δημητριάδης και Παρασκευή Ζαζά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να αναλάβουν οι αντικαταστάτες τους, ενώ θα κάνουν και απολογισμό του έργου τους.

Πριν την παραίτησή του ορίσθηκαν από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου οι Περιφερειακοί Συντονιστές των Τομέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Το.Π.Φ.Υ.) της 5ης Υ.ΠΕ. με τους αναπληρωτές τους.

Οι αρμοδιότητές τους περιορίζονται στα όρια των Το.Π.Φ.Υ. της περιφερειακής ενότητας που έχουν οριστεί όπως αναφέρονται στο σχετικό νόμο.

Τα ονόματα:

Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

  1. Αβακιάν Ιωάννα (Συντονιστής)

2.Πινακά Ουρανία (Αναπληρωτής)

Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

1.Γιάκιμοβα Πολύζου Βέσελα (Συντονιστής)

2.Μητσιάδου Ελένη (Αναπληρωτής)

Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

1.Γκιζλής Βασίλειος (Συντονιστής)

2.Λάμπρου Γεώργιος (Αναπληρωτής)

Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

1.Κεράνη Ηλιάνα (Συντονιστής)

2.Χονδρογιάννη Νεοκλεία (Αναπληρωτής)

 

Τι θα γίνει με το Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων

Σε ότι αφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, οι συζητήσεις καλά κρατούν για το πρόσωπο που θα αναλάβει καθήκοντα διοίκησης με πολύ πιθανή την τοποθέτηση γιατρού ο οποίος όμως, έχει κατάρτιση γύρω από τη διοίκηση υγειονομικών μονάδων. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί, ότι πολλοί είναι αυτοί που επιμένουν και ζητούν από την κυβέρνηση, να υπάρξει σχετική προκήρυξη με κριτήρια αποκλειστικά τις σπουδές και την προϋπηρεσία στην κατεύθυνση της διοίκησης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop