Κυριακή 26.06.2022 | Εορτάζουν: Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Πάρκο αναψυχής στο Βαλομάνδρι

ΤΟΠΙΚΑ06.07.2018 | 1:34 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Μια παρέμβαση που σίγουρα θα υποδεχτούν θετικά οι κάτοικοι του Βαλομανδρίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, σχεδιάζει ο δήμος Πύλης. Πρόκειται για την αξιοποίηση δημόσιοι χώρου στο Βαλομάνδρι, ώστε να δημιουργηθεί ένα πάρκο αναψυχής που θα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους επισκέπτες του.

Ήδη τα τεχνικά συνεργεία του δήμου έχουν αρχίσει το καθάρισμα της περιοχής ώστε να γίνουν και οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Το σχέδιο ανάπλασης του πάρκου προβλέπει διαδρομές  περιπάτου, ενώ θα δημιουργηθούν και οι απαραίτητες υποδομές όπως φωτισμός, παγκάκια, βρύση, παιδική χαρά και ότι άλλο χρειαστεί, ώστε όσο το δυνατό γρηγορότερα ο χώρος να μετατραπεί σ’ ένα σύγχρονο και καθαρό πάρκο αναψυχής, όπου θα μπορούν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Βαλομανδρίου να το χαίρονται, περνώντας εκεί τον ελεύθερο χρόνο τους.

Τα τελευταία χρόνια, ο δημόσιος χώρος με ελεύθερη πρόσβαση και δράση όπου δημιουργείται, τιμάται ιδιαίτερα από τους συμπολίτες μας που στρέφονται προς την αναψυχή στην ύπαιθρο. Τόσο για λόγους διασκέδασης και άθλησης, αλλά και για λόγους οικονομικούς, όλο και περισσότεροι περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους με δραστηριότητες σε ανοιχτούς χώρους. Όπου λοιπόν δημιουργούνται και με κατάλληλες υποδομές βέβαια, ο κόσμος τους υποδέχονται με ιδιαίτερη χαρά και ανταπόκριση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης