Κυριακή 03.12.2023 | Εορτάζουν: Γλυκέριος, Γλυκερός

Παρών στις διαδικασίες ο Δ. Παρθένης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ30.09.2022 | 4:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δηλώνω παρών στις διαδικασίες που θα ξεκινήσουν για υποψήφιο δήμαρχο για τον Δήμο Τρικκαίων, γνωστοποίησε με δηλώσεις του στη Λέσχη 97,6 ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης:

«Εφόσον μέσα από διαδικασίες υπάρξει μια συναίνεση με πολιτική συνεργασία και με ένα τεκμηριωμένο πρόγραμμα, θα ήθελα και θα μπορούσα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων.

Πιστεύω ότι αν εμπλακώ σε αυτή τη διαδικασία έχω τη διάθεση, το κέφι, τη θέληση και το όραμα να συμβάλλω στο προχώρημα της πόλης. Είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια, αλλά νομίζω ήταν σαφές από την πολιτική μου πορεία.

Θεωρούσα και θεωρώ ότι η μια πραγματικότητα του χώρου είναι η ΝΔ, και η άλλη είναι ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, παρά τα εσωτερικά ζητήματα. Ο προοδευτικός χώρος πρέπει να συμπαραταχθεί ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της κοινωνίας μας.

Δεν γνωρίζω ακόμα τι ακριβώς θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολύ πιθανόν να με στηρίξει σε αυτό το εγχείρημα, γιατί όχι; Τα θέματα αυτοδιοίκησης, βέβαια, δεν έχουν ευθεία διασύνδεση με την κομματική ιδιότητα. Υπάρχουν άνθρωποι στο ΠΑΣΟΚ, πχ ο Χρηστος Λάππας, που πρόσφεραν πολλά στον τόπο μας.»

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης