Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παρουσίαση Λευκώματος για το Δ. Μουζακίου και εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ04.05.2024 | 9:01 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τρίτη μετά το Πάσχα, στο κινηματοθέατρο Μουζακίου, στις 19:30 θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Daniel… 6 μήνες μετά» και η πρώτη παρουσίαση στο κοινό, του Λευκώματος για το Δήμο Μουζακίου.

Η Λέσχη Φωτογραφίας Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕ.Φ.Κ.Κ.) επιχειρεί μέσα από την φωτογραφική τέχνη να αποτυπώσει τον απόηχο της καταστροφικής κακοκαιρίας.

Μία σειρά από φωτογραφίες της θα εκτεθούν στο κινηματοθέατρο Μουζακίου από τις 7 Μαΐου (Τρίτη μετά το Πάσχα) μέχρι στις 12 Μαΐου (Κυριακή του Θωμά).

Παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση του καινούριου Λευκώματος που αναφέρεται στο Δήμο Μουζακίου.

Το λεύκωμα δημιουργήθηκε χάρη στη συνεργασία του Δήμου Μουζακίου, της ΑΜΚΕ ΙΤΑΜΟΣ, των συλλόγων και των φορέων του Δήμου μας και έπειτα από την χορηγία-δωρεά της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης