Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παρουσίαση λευκώματος και έκθεση φωτογραφίας στο Μουζάκι

ΤΟΠΙΚΑ08.05.2024 | 5:05 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (07/05), στο Κινηματοθέατρο Μουζακίου.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης μαζί με τα μέλη της ΑΜΚΕ ΙΤΑΜΟΣ, παρουσίασαν το Ιστορικό, Πολιστικό και Τουριστικό Λεύκωμα που δημιουργήθηκε για το Δήμο Μουζακίου έπειτα από την χορηγία-δωρεά της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ.

Το Λεύκωμα αποδίδει στοιχεία για όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Μουζακίου, όπως το φυσικό περιβάλλον, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τις ομορφιές αλλά και τις δραστηριότητες των κατοίκων.

«Το Λεύκωμα αυτό αποτελεί παρακαταθήκη για το Δήμο μας. Ελπίζουμε να αποτελέσει την απαρχή για τη δημιουργία και άλλων αξιόλογων παρόμοιων έργων. Τα οφέλη από το εγχείρημα αυτό είναι πολλαπλά, τόσο για τους αναγνώστες, όσο και για την περιοχή μας, καθώς εμπλουτίζεται με ένα ακόμη εργαλείο που θα βοηθήσει στην ανάδειξη των σημαντικών φυσικών και πολιτισμικών πλεονεκτημάτων της αλλά και στην ιστορική της μνήμη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ κ.Μαύρο, τον Διευθυντή Έργων της ΔΕΗ κ.Βασιλάκη, τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΑΜΚΕ ΙΤΑΜΟΣ για την ουσιαστική συμβολή τους στη δημιουργία του Λευκώματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης.

Παράλληλα το απόγευμα της Τρίτης έγιναν και τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Daniel … 6 μήνες μετά».

Η Λέσχη Φωτογραφίας Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕ.Φ.Κ.Κ.) επιχείρησε μέσα από την φωτογραφική τέχνη να αποτυπώσει τον απόηχο της καταστροφικής κακοκαιρίας. Μία σειρά από φωτογραφίες της θα εκτεθούν στο κινηματοθέατρο Μουζακίου από τις 7 Μαΐου (Τρίτη μετά το Πάσχα) μέχρι στις 12 Μαΐου (Κυριακή του Θωμά).

Στα εγκαίνια έδωσε το παρών ο κ.Βασίλης Αγραφιώτης, μέλος του ΔΣ της ΛΕ.Φ.Κ.Κ., ο οποίος δήλωσε περήφανος για το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μουζακίου για τη συνεργασία.

Οι φωτογραφίες της έκθεσης αποτυπώθηκαν από τους, κ.Τσακανίκα Αντώνη, κ,Κακαράντζα Σταύρο, κ.Βαρσάμη Σάκη, κ.Μπουκουβάλα Δημήτρη, κ.Χαντζιάρα Δημήτρη, κ.Γουρνάκη Νικία, κ.Ξένο Κωνσταντίνο, κ. Λιάτσο Στέλιο, κ.Μπούτη Γιώργο, κ.Στρογγύλη Ελένη και κ.Θανοπούλου Μάρα, ενώ την επιμέλεια της έκθεσης ανέλαβαν η κ.Μαριάνθη Νασιοπούλου και ο κ.Βασίλης Στάθης.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν ο κ.Δημήτρης Βασιλάκης, Διευθυντής στη Διεύθυνση Μελετών – Κατασκευών Αιολικών και Φωτοβολταϊκών Έργων της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ.Φανή Δασκάλου, οι Αντιδήμαρχοι Μουζακίου κ.Καραμπέκου Μαρία, κ.Κουτρομάνος Χρήστος και κ.Κώστας Σκρέτας, ο πρώην βουλευτής κ.Παύλος Σιούφας, ο κ.Χρυσόστομος Μητροπάνος, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης