Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κλαίρης Θεοδώρου «Τρεις ερωτήσεις»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ26.05.2023 | 5:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τη Δευτέρα 29/5/2023 στις 7:00 μ.μ. θα έχουμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Βιβλιοθήκη τη γνωστή συγγραφέα Κλαίρη Θεοδώρου, η οποία θα παρουσιάσει το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο “Τρείς ερωτήσεις”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Η κα Θεοδώρου είναι μέλος της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας οι ΤΡΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ είναι το δεύτερο ατομικό αστυνομικό της μυθιστόρημα, προϊόν του πάθους της για μυστηριώδεις ιστορίες, παιχνίδια του μυαλού και ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Μετά το τέλος της παρουσίασης η κα Θεοδώρου θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Ευχαριστούμε τις Εκδόσεις Ψυχογιός για τη συνεργασία και τη κα Θεοδώρου που αποδέχθηκε τη πρόσκλησή μας. Σας περιμένουμε όλους!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης