Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παρουσίαση του βιβλίου «Ψηφιακά Μέσα και Πολιτισμός: Από το αρχείο στην Ψηφιακή Αφήγηση»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ27.05.2024 | 10:41 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τρίτη και ώρα 7.30 μ.μ., στην Αίθουσα «Θ. Μάρκελλος» (Γαριβάλδη 6 – Τρίκαλα), θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Ψηφιακά Μέσα και Πολιτισμός: Από το αρχείο στην Ψηφιακή Αφήγηση», το οποίο επιμελήθηκαν ο Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης, διευθυντής της Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων,  και ο Μανόλης Γ. Βαρβούνης, καθηγητής Λαογραφίας του Δημοκριτείου Παν/μίου Θράκης και προλογίζει ο Θαρρενός Μπράτιτσης, καθηγητής της Σχολής Κοινωνικών & Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το βιβλίο έχει εκδοθεί προσφάτως από τον Εκδ. Οίκο Κ. & Μ. Σταμούλη.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Θεόδωρος Νημάς, φιλόλογος – δρ ιστορίας της Εκπαιδεύσεως – πρώην σχολικός σύμβουλος φιλολόγων, η κ. Γεωργία Καραγιάννη, σύμβουλος αγγλικής γλώσσας και η κ. Φανή Σμιξιώτη, καθηγήτρια πληροφορικής – διευθύντρια του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων. Θα επακολουθήσει συζήτηση.

Η παρουσίαση διοργανώνεται από τον Φ.Ι.ΛΟ.Σ. Τρικάλων  σε συνεργασία με την Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης