Τετάρτη 06.12.2023 | Εορτάζουν: Νικόλαος, Νικόλας, Νίκος, Νικολός, Νικολής, Νικολάκης, Νικολέττα, Νικολούδα, Νικολίτσα, Νικολίνα, Νικολέτα, Νικόλ

Παρουσίαση του βιβλίου «Το βραχιόλι της φωτιάς» στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ05.04.2023 | 5:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τρίτη 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της κας Βεατρίκης Σαϊάς – Μαγρίζου «Το βραχιόλι της φωτιάς».

Η κα Μαγρίζου ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας πως πρόκειται για το δραματικό οδοιπορικό μιας εβραϊκής οικογένειας, της δική της οικογένειας,  όπως το διηγήθηκε στην ίδια ο πατέρας της και στην υπόσχεση που του έδωσε να καταγράψει την ιστορία του. Η ιστορία ξεκινά με τη μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης το 1917 για να συνεχίσει μέχρι και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και το κολαστήριο του Άουσβιτς. Η κα Μαγρίζου τόνισε ότι δεν πρόκειται για ένα βιβλίο μίσους, αλλά μνήμης και αισιοδοξίας για το μέλλον και τη ζωή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μεταφορά του βιβλίου στη μικρή οθόνη, στη θερμή αποδοχή του κοινού, στους συντελεστές της σειράς και την ικανοποίησή της από το αποτέλεσμα. Μετά το τέλος της ομιλίας, η συγγραφέας ανέγνωσε ένα απόσπασμα του βιβλίου, συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

Ευχαριστούμε πολύ την κα Μαγρίζου που αποδέχθηκε τη πρόσκλησή μας, καθώς και τις Εκδόσεις Καστανιώτη για τη συνεργασία.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης