Σάββατο 21.05.2022 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Παρουσίαση βιβλίου στη Σουίτα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ01.10.2018 | 4:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια το τελευταίο διάστημα, οι ανταγωνισμοί των Μεγάλων Δυνάμεων, οι διαγκωνισμοί των αστικών τάξεων, οι εξάρσεις εθνικισμών και φιλοπόλεμων κραυγών επηρεάζουν τις τύχες όλων μας, αλλά αφορούν και τους εκπαιδευτικούς για το ποια στάση πρέπει να κρατήσουν απέναντι σε όλα αυτά οι εκπαιδευτικοί και πώς πρέπει να ειδωθούν ζητήματα, όπως το Μακεδονικό.

Για τον λόγο αυτόν, οι  Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών και οι εκδόσεις Εκτός των Τειχών σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μάνου

«Η εθνική συγκρότηση στα Βαλκάνια και το λεγόμενο “Μακεδονικό Ζήτημα”» την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., στην Suita art café, Στ. Σαράφη 18.

Ομιλητές: Κώστας Μιχαλάκης, Ιστορικός, μέλος του Δ.Σ. τηε ΕΛΜΕ Τρικάλων, Δημήτρης Μάνος, Νηπιαγωγός ειδικής αγωγής, οικονομολόγος και συγγραφέας του βιβλίου.

Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης