Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παρουσίαση βιβλίου της Ρόρης Μάτη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ11.12.2019 | 5:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος και η Ρόρη Μάτη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Όσα Μοιράστηκα”, της Ρόρης Μάτη.

Η παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στις 19,00 στο Οθωμανικό Λουτρό του Μουσείου Τσιτσάνη.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Αλέξανδρος Βαναργιώτης. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η εκπαιδευτικός Ελπίδα Θεοφανίδου.

Την παρουσίαση θα πλαισιώσει μουσικά η Ντίνα Σταμπασίδη με την κιθάρα της.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Ρόρη Μάτη γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών. Σπούδασε παραϊατρικά επαγγέλματα και εργάστηκε, μέχρι την συνταξιοδότησή της, ως βοηθός μικροβιολόγου. Αγαπά την καλή μουσική, την ποίηση, τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο, το θέατρο και κάθε έκφανση τέχνης. Η αγάπη της να αποτυπώνει γράφοντας σκέψεις και όνειρα κρατάει από τα νεανικά της χρόνια. Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές. Το 2009 τους «Εσωτερικούς Μονόλογους» και το 2011 τις «Πρόβες Αποχαιρετισμού». Και οι δύο συλλογές εκδόθηκαν από την «Οδό Πανός», του Γιώργου Χρονά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης