Τετάρτη 27.09.2023 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Παρουσιάστηκαν τρία νέα χρηματοδοτικά προγράμματα

ΤΟΠΙΚΑ28.06.2018 | 8:32 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης τριών νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων του ΕΠΑνΕΚ, διοργάνωσε το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου GALLERY ART HOTEL και αφορούσε τρία νέα προγράμματα που μπορούν να αξιοποιήσουν και οι τοπικές επιχειρήσεις.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Γιαγιάκος πρόκειται για μία σημαντική εκδήλωση αφού το μέλλον των επιχειρήσεων περνά μέσα από την ψηφιακή τεχνολογία και την αναβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων, θέματα που υπηρετούν τα τρία αυτά προγράμματα.

Τα προγράμματα είναι:

Ψηφιακό Βήμα και Ψηφιακό Άλμα, στόχος των οποίων είναι η ενίσχυση της ψηφιακής αναβάθμισης της ελληνικής επιχειρηματικότητας με έμφαση στο ψηφιακό μετασχηματισμό των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός που αφορά στην ενίσχυση των μεσαίων επιχειρήσεων των εννέα (9) τομέων προτεραιότητας του ΕΠΑνΕΚ (αγροδιατροφή/βιομηχανία τροφίμων, ενέργεια, εφοδιαστική αλυσίδα, πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες, Τουρισμός, περιβάλλον, τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ), υγεία, υλικά-κατασκευές), επενδύοντας στον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης