Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα βιβλίο για τον Βασίλη Τσιτσάνη και το ομώνυμο Μουσείο

Ανακοινώσεις διάφορες20.06.2024 | 11:06 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

«Στα Τρίκαλα στα Δυο Στενά… Για τον Βασίλη Τσιτσάνη και το Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη», ο τίτλος του βιβλίου της Δήμητρας Μπαντή που παρουσιάστηκε στο ίδιο το Μουσείο, μία ημέρα πριν τα εγκαίνιά του. Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 σε μια κατάμεστη αίθουσα, οι τρικαλινοί άκουσαν τη συγγραφέα και τους προσκεκλημένους να αναλύσουν το βιβλίο και να συζητούν ζητήματα για το μουσείο, τον Τσιτσάνη, την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο Δήμαρχος Κουρίου (Κύπρου) Παντελής Γεωργίου και ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, εστιάζοντας στη σημασία της καταγραφής γεγονότων για το Μουσείο.
Με συντονιστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαγεωργόπουλο, ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου, από τους Ρενάτα Δαλιανούδη – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιονίου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Παπαστεργίου – Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης (με βιντεοσκοπημένη ομιλία), Χρήστο Λάππα και Μιχάλη Ταμήλο – πρώην Δημάρχους Τρικκαίων, Στέλιο Καραγιώργο – Καλλιτεχνικό Διευθυντή Μουσείου Τσιτσάνη, Γεωργία Ψύρρα – Πολιτισμολόγο και τη συγγραφέα.
Παρέστησαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ζαραμπούκας και πολλοί πολίτες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης