Σάββατο 08.05.2021 | Εορτάζουν: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη, Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μηλιά, Μηλίτσα

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο της Μαρίας Καλύβα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ09.06.2018 | 2:36 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το τρίτο βιβλίο της Τρικαλινής συγγραφέως Μαρίας Καλύβα την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018. Για το βιβλίο με τίτλο «Το μεγαλείο της ψυχής» μίλησαν ο κ. Χονδρός Αλέξανδρος (οδοντίατρος), η κ. Φιλίππου Παναγιώτα (χειρουργός μαιευτήρας – γυναικολόγος), η κ. Κούτρα Αργυρώ (εκπαιδευτικός) και    η κ. Γάκια Κωνσταντίνα (φαρμακοποιός). Ενώ η ηθοποιός κ. Ιακωβάκη Βίκυ διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο.

Από την κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Έρευνας – Μουσείου Τσιτσάνηδεν έλειψε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, η κ. Βάσω Κάκλα(Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων), ο καθηγητής κ. Ιωάννης Κουτεντάκης (Κοσμήτορας ΣΕΦΑΑ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), ο κ. Δημήτρης Βασταρούχας (πρώην αντιδήμαρχος Τρικκαίων), η κ. Βασιλική Λύτρα (Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων), ο κ. Αγαθοκλής Αζέλης (Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Βιέννης) και πολλοί άλλοι γιατροί, εκπαιδευτικοί, συγγραφείς αλλά και συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της συγγραφέως.

Ακολούθησε μία εποικοδομητική συζήτηση με το κοινό και, στο τέλος, η συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το βιβλιοπωλείο «Παπαγιάννη» και οι εκδόσεις «Γράφημα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop