Δευτέρα 03.10.2022 | Εορτάζουν: Διονύσιος, Διονύσης, Νιόνιος, Νύσης, Ντένης, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Σίσσυ, Ντενίζ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Παρέμβασης στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ04.05.2019 | 4:15 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού της «Αριστερής Παρέμβασης στην Θεσσαλία» παρουσίασε η παράταξη το μεσημέρι του Σαββάτου, σε ανοιχτή εκδήλωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο ο κ. Χρήστος Πρεκατές τόνισε μεταξύ άλλων «Εδώ και 10 χρόνια, είμαστε στους αγώνες για την ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής, προερχόμαστε από τον κόσμο της εργασίας, είμαι κομμάτι του λαού και παλεύουμε για μια Θεσσαλία στην οποία οι κάτοικοι θα ζούνε και θα εργάζονται με αξιοπρέπεια».

Ο κ. Πρεκατές, αναφέρθηκε και στη στήριξη των κινημάτων που έχουν αναπτυχθεί γύρω από περιβαλλοντική προστασία, αλλά και των αγώνων ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των πάρκων, των μνημείων και των αρχαιολογικών χώρων. Επισημαίνοντας παράλληλα ότι ως παράταξη, βρίσκονται και θα βρίσκονται στο πλευρό των αγώνων των κατοίκων στα Άγραφα, στο Ελάφι στην Πιαλεία, στα Μετέωρα.

«Επιδιώκουμε τη συμμετοχή μας στο περιφερειακό συμβούλιο για την ισχυροποίηση του μαζικού κινήματος και την οργάνωση των αγώνων. Για να υπερασπίζουμε και να προβάλλουμε τα εργατικά και λαϊκά  συμφέροντα και διεκδικήσεις. Παλεύουμε ηια τη συγκρότηση ανιθεσμών επιβολής της λαϊκής θέλησης, σε κάθε πόλη, χωριό και γειτονιά, που θα διεκδικούν μαζητικά και δεν θα αναθέτουν τη βελτίωση των όρων της ζωής μας σε σωτήρες. Για να επιβληθούν εδώ και τώρα κατακτήσεις και όχι σε ένα απροσδιόριστο μέλλον».

Υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Ευστάθιο (Στάθη) Ντούρο είναι οι:

Ανταρας Λάμπρος του Χρήστου, Κατσαούνη Ευγενία του Γεωργίου, Μητροπάνου Μυρσίνη του Δημητρίου, Μπλέτσας Ιωάννης του Γεωργίου, Παπαδάκης Γεώργιος του Αθανασίου, Πρεκατές Χρήστος του Αντωνίου, Σαββουλίδη Σουλτάνα του Ευαγγέλου, Τάχου Ευαγγελία (ΕΥΗ) του Δημητρίου, Τσαβέλλας Νικόλαος του Γεωργίου, Τσολάκης Βασίλειος του Ιωάννη και Φλωρος Βασίλειος του Χρήστου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης