Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ22.04.2023 | 2:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ψηφοδέλτιο νίκης χαρακτηρίστηκε αυτό της ΝΔ για το νομό Τρικάλων στην διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η τοπική ΔΕΕΠ το μεσημέρι του Σαββάτου για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών.

Στην εκδήλωση πέραν του πλήθους στελεχών που έδωσαν το παρών, παραβρέθηκε ο Τομεάρχης Τρικάλων της ΝΔ, Δημήτρης Δρακάκης, χαρακτηρίζοντας το ψηφοδέλτιο ιδιαίτερα ισχυρό, το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους εγνωσμένου κύρους, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη Βουλή στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ανθρώπους, καταξιωμένους στις τοπική κοινωνία και στο επάγγελμά τους. Πιστοί στο όραμα του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του μέλλοντος.

Τους υποψήφιους βουλευτές παρουσίασε ο Γιάννης Κουτσονάσιος, πρόεδρος της ΔΕΕΠ Τρικάλων, καλώντας όλο τον κόσμο να στηρίξουν την ΝΔ και να αγωνιστούν από κοινού για να πάει η χώρα μπροστά.

Κατά την παρουσίαση χαιρετισμό απηύθυνε το σύνολο των υποψηφίων βουλευτών, οι οποίοι και αναφέρθηκαν στα διλήμματα των εκλογών αλλά και στο έργο της ΝΔ τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Οι χαιρετισμοί άνοιξαν με τον υπουργό Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα. Ο υπουργός μίλησε για το παραγόμενο της κυβέρνησης, που ήρθε αντιμέτωπη με μεγάλες κρίσεις, Υγειονομικής, Προσφυγικής, Ενεργειακής.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ ήρθε να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μεγάλες κρίσεις από το 2019 έως και σήμερα. Υγειονομική κρίση, Προσφυγικό και Ενεργειακή κρίση. Σήμερα 4 περίπου χρόνια μετά η Ελλάδα βγαίνει πιο δυνατή, με μείωση των φόρων, αύξηση του εισοδήματος, στήριξη της κοινωνίας. Στην τετραετία που διανύσαμε στην Ελλάδα υλοποιήθηκαν μεγάλα έργα, τα περισσότερα από ποτέ. Στόχος μας είναι η συνέχεια της στήριξης της Ελληνικής περιφέρειας, ώστε να μείνουν οι νέοι στην χώρα. με αυτόν τον τρόπο θα πάει η χώρα μπροστά.» ανέφερε ο κ. Σκρέκας.

Για ένα ψηφοδέλτιο νίκης έκανε λόγο ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος, Θανάσης Λιούτας.

Το ψηφοδέλτιο αποτελεί τιμή για το νομό μας και την ΝΔ. Θα δώσουμε τον αγώνα όλοι μας για να αναδείξουμε το έργο της κυβέρνησης που δεν άφησε κανένα αβοήθητο. Ήμασταν και θα ήμαστε παρόντες σε κάθε μάχη. Ήμαστε εδώ και θα υπερασπιστούμε πολιτικές που θα πάνε μπροστά τη χώρα. Η νίκη θα είναι μεγάλη γιατί οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο μας», σημείωσε ο κ. Λιούτας.

Κάλεσμα σε όλους υποψηφίους και στελέχη να δώσουν από κοινού ένα έντιμο αγώνα, απηύθυνε η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ και εκ νέου υποψήφια Κατερίνα Παπακώστα.

«Μαζί ενωμένοι πρέπει και θα δώσουμε ένα έντιμο αγώνα. Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι να πάμε μπροστά την χώρα. Ας μην ξεχνούμε ότι αυτή η μάχη χαρακτηρίζεται ως μάχη των μαχών. Πάμε μπροστά με στόχο μια μεγάλη νίκη», τόνισε η κα Παπακώστα.

Για ένα αγώνα που θα αναδειχτεί αυτοδύναμη κυβέρνηση η ΝΔ και πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο πρώην νομάρχης Τρικάλων, τέως βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων, Ηλίας Βλαχογιάννης.

«Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να κρατήσουμε την σημαία της ΝΔ ψηλά στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα δύσκολα βρεθήκαμε κοντά στην κοινωνία και στην πατρίδα. πλέον είναι μονόδρομος η αυτοδυναμία. Στόχος μας είναι η μεγάλη νίκη. Στόχος μας είναι η αυτοδυναμία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι όχι με πρωθυπουργό τον Α. Τσίπρα και υπουργό Οικονομικών τον Βαρουφάκη», σημείωσε ο κ. Βλαχογιάννης.

Στο δίλημμα των εκλογών αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων Μικέλης Χατζηγάκης.

«Το δίλλημα είναι ξεκάθαρο ή πάμε μπροστά ή πάμε πίσω. Σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε την σύγκριση κι όχι την σύγκρουση. Συγκρίνουμε τις εποχές 2015-19 και 2019-23. Είναι σημαντικό για την χώρα ποιος θα κρατήσει το τιμόνι την επόμενη τετραετία. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε μια μεγάλη νίκη, καθώς το ψηφοδέλτιο μας, είναι αξιόλογο και ιδιαίτερα δυνατό», σημείωσε ο κ. Χατζηγάκης.

Στο όραμα της κυβέρνησης αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής, Χαρά Ξάνθη εκφράζοντας την αισιοδοξία της για μεγάλη νίκη.

«Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα. Η συνέχιση της σταθερότητας και της ανοδικής πορείας της χώρας ή οπισθοδρόμηση. Η κυβέρνηση της ΝΔ έκανε μεγάλα άλματα σε πολλά θέματα και ζητήματα, όπως αυτό της γραφειοκρατίας. Με την εμπιστοσύνη στην ΝΔ αισιοδοξώ για το μέλλον της χώρας και του νομού. Γνωρίζω τα προβλήματα και πιστεύω ότι μόνο η ΝΔ μπορεί αν τα αντιμετωπίσει την επόμενη τετραετία κατά την συνέχιση του έργου. Πάμε μπροστά, πάμε για την νίκη», σημείωσε η κα Ξάνθη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης