Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παρουσιάζεται το πλήρες ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ18.04.2024 | 4:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, Ταύρος) θα παρουσιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης το πλήρες ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κασσελάκης αναμένεται ότι θα ανακοινώσει και τα ονόματα των υποψηφίων που θα καλύψουν τις πέντε κενές θέσεις που έχουν απομείνει στο ευρωψηφοδέλτιο. Τέσσερις εξ αυτών θα είναι γυναίκες και ένας άντρας, όπως προκύπτει από την ποσόστωση 50-50, ενώ δεν αποκλείεται ότι θα έχουν τεχνοκρατικά χαρακτηριστικά ή να εκπροσωπούν επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες.

Ήδη, οι 35 υποψήφιοι αναδείχθηκαν μετά από εσωτερική διαδικασία. Ανάμεσά τους βρίσκονται αθλητές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι της ψυχαγωγίας και κομματικά στελέχη.

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Σιδηρόπουλος καταλαμβάνει τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα, που αποπέμφθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Ο κ. Σιδηρόπουλος είναι διδάκτορας Βιολογίας και γιος της πρώην βουλετού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Παπακώστα. Παράλληλα, δηλώνει ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης