Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παρουσιάζεται το σχέδιο των Ολλανδών για τη Θεσσαλία

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΠΙΚΑ04.03.2024 | 5:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το σχέδιο της ολλανδικής εταιρείας HVA International για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας θα παρουσιαστεί την Τρίτη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) της εταιρείας Μιλτιάδη Γκουζούρη και τα στελέχη της. Ειδικότερα, θα υπάρξει ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με συμμετοχή πολλών υπουργών και άλλων ανώτατων στελεχών της κυβέρνησης.

Μεταξύ άλλων το σχέδιο της ολλανδικής εταιρίας προβλέπει τεχνικά μέτρα που θωρακίζουν την περιοχή ή μειώνουν τις επιπτώσεις από πλημμύρες, όπως ενισχύσεις αναχωμάτων, κατασκευή φραγμάτων και έργων ορεινής υδρονομίας. Περιλαμβάνεται επίσης ευρύτατος στρατηγικός σχεδιασμός για την αγροτική παραγωγή της περιοχής, την κτηνοτροφία και τη σχετική βιομηχανία. Η ομάδα, επίσης, έχει ετοιμάσει το σχέδιο για τον νέο οργανισμό υδάτων με τη δομή, τις αρμοδιότητες και τον τομέα ευθύνης του.

Ολες οι προτάσεις που κατατέθηκαν από την HVA στις 28/2 στην κυβέρνηση συνοδεύονται από τα αντίστοιχα κοστολόγια και τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης.

 

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης