Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

Πάρτι λήξης σχολικής χρονιάς από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ15.06.2019 | 12:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Καλό καλοκαίρι είπαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί στο πάρτι που διοργάνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων. Ένα πάρτι από το οποίο δεν έφυγε κανείς στεγνός, αφού μικροί μεγάλοι επιδόθηκαν στο καθιερωμένο από “αρχαιοτάτων χρόνων” μπουγέλο.

Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων, είχαν ετοιμάσει παιχνίδια για τα παιδιά, ενώ ο   DJ Stergios Magoutis επιμελήθηκε τις μουσικές επιλογές.

Οι γονείς /κηδεμόνες καθώς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, φρόντισαν για τον εμπλουτισμό του μπουφέ και με την καλή τους διάθεση διασκέδασαν μαζί με τα παιδιά τους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων ευχαριστεί τις παρακάτω τοπικές επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου για την συνεισφορά τους στον μπουφέ:

– Εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ  για τους χυμούς

– Εργοστάσιο γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ  για τα Γαλατάκια

– Εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ για τα αναψυκτικά

– Aρτοποιεία ΣΙΤΟΣ-Αγραφιώτης Νίκος Λιάκος Ιωάννης- για τα πρωτότυπα ψωμάκια ζωάκια!!

Το Δ.Σ. ευχαριστεί επίσης τα καφέ GRANELLO για την ευγενική τους χορηγία, ώστε το Δ.Σ. να χαρίσει στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης από ένα όμορφο αναμνηστικό μπλουζάκι εκτυπωμένο με το σχέδιο επιλογής του Δ.Σ.

Όλοι μαζί φωνάξανε Καλό Καλοκαίρι και δώσανε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του

5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης