Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πασχαλινά Πακέτα Αγάπης από το Ίδρυμα Χατζηγάκη

ΕΛΛΑΔΑ30.04.2024 | 9:01 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Ίδρυμα Χατζηγάκη όπως κάθε χρόνο μέσα από τον άξονα της Κοινωνικής Προσφοράς και το Πρόγραμμα Πακέτα Αγάπης υποστηρίζει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και οικογένειες (τρίτεκνες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αυτό το Πάσχα.

Μέσα από μια συλλογική προσπάθεια επιχειρήσεων, οργανώσεων & εθελοντών, το Ίδρυμα Χατζηγάκη κατάφερε να διανείμει «Πακέτα Αγάπης» σε πάνω από 1.000 ωφελούμενους (ευάλωτες οικογένειες και συνανθρώπους μας), σε 7 κοινωνικά συσσίτια, κοινωφελείς οργανισμούς και κοινωνικά παντοπωλεία, τα οποία εμπεριέχουν βασικά είδη, τρόφιμα και παιχνίδια. Με την υποστήριξη των: HP Hellas, Friesland Campina, Coca Cola 3E και Barilla Hellas, το Ίδρυμα κατάφερε να παρέχει ουσιαστική βοήθεια σε συμπολίτες μας που το έχουν άμεση ανάγκη τις ημέρες του Πάσχα διευρύνοντας έτσι το συνολικό αντίκτυπο του Προγράμματος.

Το Πρόγραμμα «Πακέτα Αγάπης» υποστηρίζει δυναμικά ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ). Την μεταφορά των «Πακέτων Αγάπης», ανέλαβε η μεταφορική εταιρεία Omonia Trans, με την πολύτιμη στήριξη της ολοκληρώθηκε επιτυχώς η παράδοση των Πακέτων.

200 Γεύματα Αγάπης με τον Δήμο Αθηναίων

Μία ημέρα, μία γιορτή προσφοράς στο πεδίο στην οποία το Ίδρυμα Χατζηγάκη προσκάλεσε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς από την Κοινωνία των Πολιτών να ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Το Σάββατο 27 Απριλίου το Ίδρυμα Χατζηγάκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, το Κοινωνικό Συσσίτιο «Ανθρώπων Γεύματα» και την Equal Society, διοργάνωσε την πρωτοβουλία «Γεύματα Αγάπης» με στόχο την στήριξη κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών και συνανθρώπων μας με την προετοιμασία, συσκευασία και παράδοση γευμάτων. Σε μια συλλογική προσπάθεια, εργαζόμενοι από διάφορες επιχειρήσεις και φορείς συγκεντρώθηκαν για να μαγειρέψουν 200 γεύματα, προάγοντας την προσφορά, την αλληλεγγύη και τις δημιουργικές συμπράξεις. Σ’ αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία, συμμετείχαν οι ομάδες εργαζόμενων της Aegean Airlines και της  οι οποίες μαγείρεψαν παρέα με εθελοντές. Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με την πολύτιμη υποστήριξη της OK! Anytime Markets.

Την ίδια στιγμή, 28 παιδιά ωφελούμενων οικογενειών συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε δραστηριότητες με θέμα το Πάσχα, συμπεριλαμβανομένης της χειροτεχνίας διακοσμήσεων και της κατασκευής εορταστικών στολιδιών, τις οποίες συντόνισε η εικονογράφος Κατερίνα Σωτηροπούλου, μέσα από καλλιτεχνικά & δημιουργικά  παιχνίδια.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης