Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πασχαλινή διανομή τροφίμων από τον Δήμο Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ30.04.2024 | 4:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους/ες κοινωνικών δομών και προγραμμάτων του Δήμου Τρικκαίων προχώρησε η αρμόδια Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας. Από τη Μ. Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, παραδίδονται δέματα με τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι, ενώ μέριμνα ελήφθη και για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς επισκέφθηκε τη δομή τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024 , τονίζοντας τη σημασία της «προσφοράς αυτές τις Αγιες Ημέρες, προς συμπολίτες που ωφελούνται από τις κοινωνικές μας δομές».

Παρέστησαν επίσης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμητρα Νάτσινα, η διευθύντρια κ. Στ. Πελίγκου και το προσωπικό των δομών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης