Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πασχαλινή φύτευση στο «τρίγωνο»

ΤΟΠΙΚΑ26.04.2024 | 4:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια ακόμη όμορφη γωνιά των Τρικάλων περιποιήθηκε το αρμόδιο τμήμα Αστικού Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Τρικκαίων. Το γνωστό «τρίγωνο» στο τέλος του πεζοδρόμου της Ασκληπιού φυτεύτηκε με γκαζόν και περιμετρικά φυτεύτηκαν ζίνιες, δίνοντας άλλο, πασχαλινό τόνο στην περιοχή και ένα από τα πιο φωτογραφημένα σημεία της πόλης. Τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά ενημέρωσε για όλες τις σχετικές εργασίες – που αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη – ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Ντιντής, ο οποίος επιβλέπει την πορεία καθαρισμών και φυτεύσεων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης