Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πασχαλινό bazaar διοργανώνει η «ΦΛΟΓΑ» στην Καλαμπάκα

ΤΟΠΙΚΑ14.04.2024 | 9:05 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια πασχαλινή αγορά παράλληλα με απογευματινό καφέ διοργανώνει την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 17:00 στο Εστιατόριο «Πολύζος» στην Καλαμπάκα ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ Τρικάλων.

Λαμπάδες και διακοσμητικά στοιχεία για νονούς και νονές θα είναι διαθέσιμα για όλους όσους θέλουν να στηρίξουν και φέτος την φλόγα για να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης