Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πασχαλινό καλάθι σε προνοιακές δομές από την Περιφέρεια

ΤΟΠΙΚΑ02.05.2024 | 4:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πασχαλινό καλάθι με εδέσματα και λαμπάδες διένειμε από τη Μεγάλη Δευτέρα έως τη Μεγάλη Τετάρτη η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε περισσότερους από 300 φιλοξενούμενους γηροκομείων και προνοιακών δομών για παιδιά, σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα, αξιοποιώντας τις ευγενικές χορηγίες των εταιρειών Βιολάντα, Κλιάφας, Σκλαβενίτης, της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Λάρισας και Ν. Καρδίτσας και της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος.

Της διαδικασίας επιμελήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Πρόνοιας, κ. Ανδριάνα Κομήτσα, σε συνεργασία με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Δέσποινα Μάντζαρη και τα στελέχη της Διεύθυνσης. « Πρόκειται για μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, που τους έχουμε στην καρδιά μας και θέλουμε να μας αισθάνονται δίπλα τους όλο τον χρόνο αλλά ιδιαίτερα αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα» υπογράμμισε η κ. Κομήτσα η οποία αντάλλαξε θερμές ευχές με τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό των δομών. «Η κατεύθυνση που μας έχει δώσει ευθύς εξαρχής ο περιφερειάρχης μας, κ. Δημήτρης Κουρέτας, είναι ο συνεχής αγώνας και η αδιάλειπτη συμπαράσταση στους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη. Θέλουμε κανείς να μην αισθάνεται μόνος, είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε όπου μπορούμε, με τα μέσα που κάθε φορά διαθέτουμε» πρόσθεσε η ίδια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επιφύλαξε για τους χορηγούς των ειδών που διανεμήθηκαν: «Αποτελούν παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς και  ελπίζουμε η πρωτοβουλία τους αυτή να βρει πολλούς μιμητές. Οφείλω να εκφράσω τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη και στις διοικήσεις και τους εργαζομένους των δομών που επισκεφθήκαμε για την ευσυνειδησία και τον σεβασμό με τον οποίο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ηλικιωμένους και στα φιλοξενούμενα παιδιά».

Τα πασχαλινά εδέσματα και οι λαμπάδες διανεμήθηκαν στους φιλοξενούμενους των εξής δομών: Ορφανοτροφείο Βόλου, Κιβωτός του Κόσμου, Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας, Γηροκομείο Βόλου, Γηροκομείο Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων «Ο Άγιος Σεραφείμ», Γηροκομείο Ι.Μ. Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης « Ο Άγιος Νικόλαος», Σουρλίγκειο Ίδρυμα Καναλίων Μαγνησίας, Μ.Φ.Η. «Παναγία Αρμενιώτισσα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης