Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

«Πασχαλινό σεργιάνι» στην Πηγή

ΤΟΠΙΚΑ08.05.2024 | 12:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με αρκετό κόσμο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Πασχαλινό Σεργιάνι» η αναβίωση του εθίμου  την Δευτέρα 6 Μαΐου Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα στον αύλειο χώρο της Εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων Πηγής, από τον Σύλλογο Νέων Πηγής.

Παρουσιάστηκαν τα χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου που χόρεψαν πασχαλινούς παραδοσιακούς χορούς υπό τον ήχο ζωντανής ορχήστρας.

Χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Πύλης κ, Κων/νος Μαράβας και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά –Χριστός Ανέστη. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πηγής κ. Απόστολος Κερασοβίτης  καιη Αντιδήμαρχος κ. Μαρίνα Πανάγου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης