Τετάρτη 06.12.2023 | Εορτάζουν: Νικόλαος, Νικόλας, Νίκος, Νικολός, Νικολής, Νικολάκης, Νικολέττα, Νικολούδα, Νικολίτσα, Νικολίνα, Νικολέτα, Νικόλ

ΠΑΣΟΚ: Δημιουργία δημοτικού παρατηρητηρίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ30.09.2022 | 4:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε ανοιχτή νομαρχιακή συνέλευση προχωρά την επόμενη Κυριακή η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην οποία, όπως γνωστοποίησε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο γραμματέας Γιάννης Τριγώνης, θα δημιουργηθεί ένα δημοτικό παρατηρητήριο καταγράφοντας όποιο ενδιαφέρον προκύψει για τη διεκδίκηση του Δήμου Τρικκαίων:

«Την επόμενη Κυριακή έχουμε μια νομαρχιακή συνέλευση, στην οποία θα δημιουργήσουμε ένα δημοτικό παρατηρητήριο, για να αναλάβει τις πρωτοβουλίες στο ενδιαφέρον που μπορεί να υπάρξει για την αυτοδιοίκηση.

Θα πούμε πρώτα ότι το κόμμα έχει την άποψη για το ακηδεμόνευτο της αυτοδιοίκησης, και από εκεί και πέρα όσα στελέχη μας ενδιαφέρονται μπορούν να πορευτούν όπως αυτά νομίζουν. Θα κάνουμε ένα ανοιχτό κάλεσμα στα στελέχη του χώρου μας πρωτίστως, και όποιος ενδιαφέρεται τον καλούμε να το εκδηλώσει.

Είναι δευτερεύον το θέμα του επικεφαλής, θέλουμε πρώτα να οργανωθεί μια υγιής ομάδα ανθρώπων που να προσπαθήσουν για την αυτοδιοίκηση.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης