Δευτέρα 01.03.2021 | Εορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις,Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

Πατρινοί ναυτοπρόσκοποι στον Δήμο Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ28.12.2018 | 4:23 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με τη θαλασσινή αύρα του Πατραϊκού κόλπου, το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρίου επισκέφθηκε το Δημαρχείο Τρικκαίων. Σε μια πολυήμερη εξόρμηση στα Τρίκαλα, οι πρόσκοποι ενημερώνονται για όλη την περιοχή, τις δράσεις, τα δεδομένα, την υπάρχουσα κατάσταση, την ιστορία. Στον Δήμο Τρικκαίων έγιναν δεκτοί το πρωί της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου 2018 από την αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων κ. Σοφία Αλεστά, η οποία τους καλωσόρισε στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Πέρα, όμως, από το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας, οι πρόσκοποι εντρύφησαν σε πλήθος άλλων ενδιαφερόντων. Στην ενημέρωση που έγινε από τον εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων κ. Θανάση Μιχαλάκη, η συζήτηση περιστράφηκε στην ιστορία, τις παραδόσεις, την οικονομία, την αρχιτεκτονική, τον πολιτισμό, τη μουσική. Ειδική αναφορά έγινε στα ζητήματα της τεχνολογίας, με αφορμή το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό και τις τωρινές εφαρμογές του Δήμου προς όφελος των πολιτών. Η ξενάγηση στο control room του Smart Trikala περιείχε στοιχεία για τα δεδομένα που αφορούν στη συσχέτιση τεχνολογίας και καθημερινότητας.
Τα μέλη του το 6ο Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ρίου παραμένουν στα Τρίκαλα, επισκεπτόμενοι μουσεία και ενισχύοντας τις γνώσεις τους για ολόκληρη την περιοχή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop