Τρίτη 20.04.2021 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις «ΔΙΑΝΟΙΑ»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ03.11.2020 | 5:20 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τρία αξιόλογα παιδικά βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «ΔΙΑΝΟΙΑ» με συγγραφείς τους Κλεοπάτρα Διαμαντάρα, Αλέξανδρο Τσινιά και Νάνσυ Τσινιά.

 

«Ο Άρης και οι Ατρόμητοι Πειρατές». Σύντομη περιγραφή: Ένας κρυμμένος θησαυρός, πειρατές, τέρατα, εξωτικά νησιά… Ένα παραμύθι για τη φιλία και την γενναιότητα των μικρών ηρώων! Συγγραφέας: Κλεοπάτρα Διαμαντάρα. Τιμή: 5,00€.

 

 

«Ο Λαίμαργος Μονόκερος. Οι περιπέτειες του Άλεκ». Σύντομη περιγραφή: Ο Άλεκ, ένας μονόκερος που ζει στο Μαγεμένο Δάσος, είναι πολύ λαίμαργος και δεν μπορεί να αντισταθεί στα ζαχαρωτά που βρίσκει στο Γλυκό Χωριό… Θα καταφέρει να επιστρέψει στο σπίτι του; Ή θα χάσει για πάντα τη φίλη του Κλεό; Συγγραφέας: Αλέξανδρος Τσινιάς. Τιμή: 5,00€.

 

 

«Ο Τεμπέλης Τάρανδος». Σύντομη περιγραφή: Κάθε χρόνο, το Δεκέμβριο, ο Αϊ-Βασίλης, τα ξωτικά και τα ζωάκια ενός μικρού χωριού του Βόρειου Πόλου στρώνονται για τα καλά στη δουλειά: κατασκευάζουν και πακετάρουν παιχνίδια για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Φέτος όμως ένας μικρός τάρανδος, ο Ροδόλφος, βαριέται να βοηθήσει. Γι’ αυτό, μια μέρα, την προ-παραμονή Χριστουγέννων,αποφασίζει κρυφά να μην πάει στο εργαστήριο του Αϊ-Βασίλη, αλλά να κάνει περίπατο και να παίξει στο ξέφωτο.

Τι θα γίνει, όμως, όταν θα βρεθεί στο δάσος μόνος του, χωρίς τους φίλους του; Τι μάθημα θα πάρει απ’ τη σοφή κουκουβάγια; Ένα τρυφερό, χριστουγεννιάτικο παραμύθι για ένα μικρό τάρανδο, που ανακαλύπτει τη δύναμη της φιλίας και της αλληλεγγύης. Για παιδιά προσχολικής ηλικίας και μικρούς αναγνώστες. Συγγραφέας: Νάνσυ Τσινιά. Τιμή: 5,00€

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop