Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Περιφέρεια: Καθημερινή σίτιση στους πλημμυροπαθείς Φαρκαδόνας – Κεραμιδίου

ΤΟΠΙΚΑ04.03.2024 | 5:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Άρχισαν με ευθύνη της Περιφέρειας Θεσσαλίας η διανομή συσσιτίου για τους πλημμυροπαθείς της Φαρκαδόνας και της τοπικής κοινότητας Κεραμιδίου που φιλοξενούνται προσωρινά στις εγκαταστάσεις  της δομής φιλοξενίας στο Κουτσόχερο.

Στη δομή βρίσκονται κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων Φαρκαδόνας και Κεραμιδίου, τα σπίτια των οποίων καταστράφηκαν από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου και τις προηγούμενες ημέρες διαπιστώθηκε πρόβλημα με την καθημερινή σίτιση τους. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανέλαβε την ευθύνη και πλέον διανέμονται καθημερινά 190 γεύματα, ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα.

Η πρώτη διανομή έγινε χθες και θα συνεχιστεί ώστε να εξασφαλίζεται η καθημερινή σίτιση των ανθρώπων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης