Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

Περιφέρεια: Νέα σύμβαση για το Νοσοκομείο Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ13.02.2021 | 2:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Προχωρά σε υπογραφή σύμβασης το έργο «Προμήθεια σκιαλυτικών λυχνιών οροφής στα χειρουργεία του Νοσοκομείου Τρικάλων». Το έργο είναι προϋπολογισμού 60.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τις τεχνικές υπηρεσίες και τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες για την προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού για τα τέσσερα χειρουργεία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Επενδύουμε σε έργα που αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες που προσφέρει  το δημόσιο σύστημα υγείας, που δέχεται ισχυρή πίεση λόγω της πανδημίας» προσθέτει ο  Περιφερειάρχης.

Το έργο

Προβλέπεται η προμήθεια τεσσάρων σκιαλυτικών λυχνιών οροφής χειρουργείου με δορυφόρο, για την αντικατάσταση των υπαρχόντων λυχνιών σε τέσσερα χειρουργεία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Τα προς  προμήθεια  συστήματα προβολέων θα είναι σύγχρονης τεχνολογίας, πρόσφατης κυκλοφορίας, θα πληρούν τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές Ασφαλείας, θα έχουν τη δυνατότητα υποστήριξης επεμβάσεων με υψηλό επίπεδο ασφάλειας και θα καλύπτουν το σύνολο των χειρουργικών ειδικοτήτων. Θα αποτελούνται δε από:

  • Κύριο χειρουργικό προβολέα τεχνολογίας LED.
  • Ένα δορυφόρο χειρουργικό προβολέα τεχνολογίας LED.
  • Σύστημα ανάρτησης επί της οροφής.
  • Βραχίονες στήριξης των προβολέων αποτελούμενων από οριζόντιους και βραχίονες με ελατήρια.
  • Εξωτερική τροφοδοσία τοποθετημένη σε κυτίο.
  • Σειρά αφαιρούμενων και αποστειρώσιμων χειρολαβών (x4 για κάθε προβολέα)

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης