Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

Περιφερειακή Ενότητα: Νέο έργο 1,7 εκατ. ευρώ στο οδικό δίκτυο

ΤΟΠΙΚΑ22.02.2019 | 6:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σειρά έργων έχει προγραμματίσει ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, όσον αφορά το οδικό δίκτυο του Νομού Τρικάλων, στο οποίο έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της Περιφέρειας.

Τελευταίο έργο αυτό της «Ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα σε τμήματα των οδών μεταξύ των κυκλικών κόμβων για τη βελτίωση της οδικής ασφαλείας» προϋπολογισμού 1.680.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και φορέα υλοποίησης την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός που βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη τονίζει πως «η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε  συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας, συνεχίζει να παράγει έργο και να παρεμβαίνει σε τομείς που αφορούν άμεσα στην ασφάλεια των πολιτών, στη μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων και στη μεταφορά των εμπορευμάτων. Με τη σύμβαση που υπογράψαμε, θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των Τρικάλων και σε μήκος 13ων χλμ, αποκαθιστώντας φθορές που έχει υποστεί είτε από την πολυχρησία, είτε από τις καιρικές συνθήκες».

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων με την κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας όπου απαιτείται, στα διαστήματα των οδών μεταξύ υφισταμένων διασταυρώσεων και διασταυρώσεων, οι οποίες βελτιώνονται με άλλη εργολαβία της υπηρεσίας με την κατασκευή κυκλικών κόμβων συνολικού μήκους οδικών τμημάτων προς ασφαλτόστρωση περίπου 13,0 Km.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης