Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

ΠΕΡΙΛΗΨΗ – ΑΠΟΦΑΣΗΣ Δ.Σ.

Ανακοινώσεις δημοσίου09.02.2024 | 11:30 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ
Αριθμ. πρωτ. 1790
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύλης, με την αριθμ. 14/17-01-2024 απόφασή του σχετικά με την θέση φορτοεκφόρτωσης στην οδό Αγ. Βησσαρίωνος 21 της Δημοτικής Κοινότητας Πύλης, αποφάσισε την έγκριση των προτεινόμενων, από την Τεχνική Υπηρεσία, κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ήτοι:
Την τοποθέτηση Ρυθμιστικών Πινακίδων Ρ39 με πρόσθετες πινακίδες που θα αναγράφουν τον λογότυπο «Οχήματα Τροφοδοσίας Ώρες Καταστημάτων», στην οδό Αγ. Βησσαρίωνος 21 (διαστάσεων 2,00 μ.Χ10,00 μ.) όπως αυτή περιγράφεται στην εισήγηση και σύμφωνα με τον συνημμένο στην εισήγηση χάρτη.
Για την εφαρμογή της παραπάνω ρύθμισης θα τοποθετηθεί η κατάλληλη κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση, όπως αναλυτικά αποτυπώνεται στον συνημμένο στην εισήγηση χάρτη και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Υπηρεσίας. Οι πινακίδες σήμανσης θα πρέπει να ακολουθούν τις ισχύουσες προδιαγραφές ως προς τα υλικά αλλά και τον τρόπο τοποθέτησής τους.
Επιπροσθέτως, το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου βεβαιώνει ότι η κυκλοφοριακή ρύθμιση του θέματος, δεν διαταράσσει την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, δεν επηρεάζει τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία (ΑμΕΑ) και δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Υπεραστικό ΚΤΕΛ, κλπ).
Πύλη, 07-02-2024
Ε.Δ.
Ο Γενικός Γραμματέας
Παιδής Στέφανος

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης