Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Περιμένει την απάντηση των γιατρών ο διοικητής του ΓΝΤ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ20.03.2024 | 10:22 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Την απάντηση του ιατρικού προσωπικού περιμένει ως την Παρασκευή ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κωνσταντίνος Γρηγορίου προκειμένου και το Γ.Ν.Τ. να είναι σε θέση να προχωρήσει σε απογευματινά χειρουργεία, όπως γνωστοποίησε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 .
«Είναι σαφές από το νόμο που ψηφίστηκε ότι εν δυνάμει κάθε νοσοκομείο θα μπορεί να έχει και απογευματινά χειρουργεία. Έχει ήδη ξεκινήσει να τρέχει η προθεσμία και για τους γιατρούς να δηλώσουν ποιοι θα ήθελαν να συμμετέχουν στα απογευματινά χειρουργεία, ως τώρα έχει απαντήσει θετικά το νοσηλευτικό προσωπικό, και μέχρι την Παρασκευή θα απαντήσουν ποιοι επιθυμούνε. Από τις διερευνητικές επαφές που έκανα, υπάρχει ανταπόκριση από τους χειρουργούς και πιστεύω θα έχουμε συμμετοχή από όλες τις ειδικότητες.
Συνεπώς, από την επόμενη εβδομάδα θα δούμε αν θα ανοίξουμε και εμείς τα απογευματινά χειρουργεία. Είναι ένα θέμα καθαρά μεταξύ ασθενών και γιατρών. Όσο για το διαγωνισμό των διοικητών νοσοκομείων, η γραπτή εξέταση γίνεται 30-31 Μαρτίου. Εγώ με βάση την αλφαβητική σειρά δίνω τις εξετάσεις, με ερωτήσεις και απαντήσεις πολλαπλής επιλογής, το επόμενο Σάββατο το πρωί.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης