Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Περιμένοντας στα Τρίκαλα τον Λέοντα Ναρ

ΤΟΠΙΚΑ22.11.2019 | 5:15 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ο Λέων Ναρ είναι ερευνητής, καθηγητής, αρθρογράφος, συγγραφέας… Για την εποχή μας αποτελεί ένα πρόσωπο αξιόλογο να συζητήσει κανείς, να προβληματιστεί αλλά και να δει με μια ευρύτερη οπτική πτυχές της κοινωνικής μας ιστορίας.

Κάπως έτσι, με ιδιαίτερη προσμονή και ενδιαφέρον, αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 19:00 στη Suita art café, όπου θα δοθεί η δυνατότητα να συζητηθούν πολλά ενδιαφέροντα ζητήματα: για τη φιλολογία, τη συγγραφή, το θέατρο, την εκπαίδευση, την έρευνα, τον ελληνικό εβραϊσμό, την δημόσια ιστορία και πολλά ακόμη. Τον δρ φιλολογίας του ΑΠΘ, συγγραφέα και ερευνητή Λέοντα Ναρ, υποδέχονται ο δημοσιογράφος Λάζαρος Τσουμένης και η φιλόλογος Ελένη Αλεξίου σε μια εκδήλωση που διοργανώνουν το Μορφωτικό Ιδρυμα της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Τρικάλων.

 

Μιλώντας στην εφημερίδα «Η ΕΡΕΥΝΑ» ο κ. Ναρ, δεν έκρυψε τη χαρά του να συμμετέχει στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στην πόλη των Τρικάλων. Όπως ανέφερε, μια πόλη τόσο ανοιχτή και ιδιαίτερη ανήσυχη, αλλά και ακολουθώντας το δρόμο της πρωτοπορίας, είναι πάντα ένας σημαντικός προορισμός. Τα βιβλία του κ. Ναρ μας αφορούν έτσι κι αλλιώς, μιας και προσεγγίζουν θέματα που και στην περιοχή αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, στο χώρο θα υπάρχουν βιβλία του συγγραφέα, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Τσιοπελάκος», ενώ θα προβληθεί απόσπασμα από την θεατρική παράσταση «Δεν σε ξέχασα ποτέ» που ανέβηκε από το ΚΘΒΕ και γράφτηκε από τον κ. Ναρ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης