Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Περιμένουν το χιόνι στο Χιονοδρομικό Περτουλίου

ΤΟΠΙΚΑ19.12.2019 | 2:09 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Οι τελευταίοι έλεγχοι γίνονται σήμερα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, ώστε άμεσα και με το αντίστοιχο χιόνι να ξεκινήσει η λειτουργία του. Οι ελεγκτές αναμένονται από τη Θεσσαλονίκη. Ώστε να διαπιστώσουν ότι όλες οι υποδομές είναι ασφαλείς για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Το μόνο που μένει βέβαια είναι η διάθεση του καιρού, ώστε αν χιονίσει να ικανοποιηθεί και το πλήθος επισκεπτών που περιμένουν πώς και πώς να επισκεφθούν τα ορεινά και δη το χιονοδρομικό κέντρο.

Από εκεί και πέρα, ήδη έχει ξεκινήσει η καθημερινή λειτουργία του σαλέ στο Περτούλι. Από το περασμένο Σαββατοκύριακο αρκετοί ήταν εκείνοι που έφτασαν ως εκεί για να χαρούν στιγμές χαλάρωσης και αναμένεται ακόμη μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών το προσεχές Σαββατοκύριακο. Γίνονται βέβαια και εκεί κάποιες εργασίες βελτίωσης ώστε  οργανωμένα πλέον, να παρέχονται και οι αντίστοιχες υπηρεσίες στους θαμώνες.

Γενικότερα, όπως τονίζει ο υπεύθυνος του δήμου Πύλης για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού κ. Κώστας Ούτρας, προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση τόσο ότι δρομολογήθηκαν όλα πριν την έλευση χιλιάδων επισκεπτών στην περιοχή. Από την άλλη, αναμένεται μεγάλο κύμα τουριστών, μιας και όπως ανέφερε και με βάση όσα έχει διαπιστώσει μιλώντας με επιχειρηματίες της περιοχής, η πληρότητα στα ξενοδοχεία είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική σε όλο τον ορεινό όγκο, και αυτό σίγουρα είναι καλό για όλους.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης