Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Περιοδεία Δριτσέλη και Κουρουμπλή στα Τρίκαλα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ09.05.2024 | 2:05 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην πλατεία Ρήγα Φεραίου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παναγιώτα Δριτσέλη και Παναγιώτης Κουρουμπλής, για να τιμήσουν την επέτειο των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού.

Αμέσως, μετά περπάτησαν τόσο στην οδό Ασκληπιού όσο και στην λαϊκή αγορά των Τρικάλων, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με δεκάδες Τρικαλινούς για σειρά ζητημάτων της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε και σειρά επισκέψεων στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, το Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ Τρικάλων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης